Fasadtvätt

Kontakta oss för mer information!

SER DITT HUS GRÅTT OCH TRIST UT?

Det kanske bara behöver en fasadtvätt. Vi har helhetslösningen för både privatpersoner och företag. En ren fasad håller betydligt längre än en fasad som inte tvättas. Genom vårt skonsamma sätt att tvätta tvättar vi alla slags ytor som glas, trä, plåt, betong och tegel/sten.

En skonsam rengöring utförd av Lavamus medför:

  • En ökad livslängd för din färg
  • Bättre utseende på huset
  • En fasad med mindre fukt

Vår miljövänliga metod, där vi endast använder oss av ultrarent vatten, är mycket skonsam för underlaget. Inga kemikalier används och inte heller högtryck. Den har en låg ljudnivå så varken du eller dina grannar kommer störas när vi tvättar. En annan fördel med metoden är att din närmiljö inte blir nedsmutsad av fallvatten.

Att tvätta fasader med ultrarent vatten innebär alltså att mögel, alger, svamp, mm försvinner. Du riskerar inte att underlaget förstörs eftersom vi tvättar med lågt tryck. Det låga trycket gör så att varken smuts eller vatten tränger in i fasaden och torktiden förkortas dessutom avsevärt. Du kan måla huset redan dagen efter att vi har tvättat. Vi kan tvätta fasader och fönsterpartier från marken upp till 20 m.

Vi tvättar även Solceller, Skyltar, Garage och Växthus.

Ultrarent vatten bäst i test, Folksam.


Det är utsidan som räknas

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!