LadderM8rix

Kontakta oss för mer information!

FÖR VI SÄTTER SÄKERHETEN FÖRST

Även kallad "the star of the show". Vi på Lavamus förstår  hur farligt det kan vara att klättra på stegar och vi har därför ingått partnerskap med LadderM8 UK. 

LadderM8rix finns nu i Lavamus utbud, det är en enkel säkerhetsanordning som sitter under fötterna på din stege och hindrar dem från att glida. Det är en säker och stabil platta, ett stegstopp, som används vid arbete ifrån stegar. Den kan placeras på en mångfald ytor såsom betong, gräs, grus, marmor, kakel, mossa, trall, betongplattor, asfalt, snö och även fast is. LadderM8rix är lämplig där det finns behov av att maximera säkerheten vid användning av stegar.

LadderM8rix kommer i två olika varianter:

LadderM8rix Pro-Plus- för utvändig samt invändig användning.

Den kommer i en väska med ett fäste för att sätta på stegen så att du alltid har den med dig. Undersidan av LadderM8rix Pro-Plus är av gummi och gummit håller stegen på plats på alla sorters invändiga underlag. För att använda den invändigt öppnar du bara väskan och lägger väskans undersida som är av gummi mot golvet och ställer stegen på stegstoppet på insidan av väskan. Eftersom det är gummi lämnar den inga märken på ditt golv. Denna platta gör det säkert för dig att klättra på stegar inomhus. 

Det är den lösa delen i väskan som är till för utvändig anvädning så för att använda den utvändigt tar du endast ur denna delen ur väskan.

Pris: 1495kr + frakt (inkl moms)

LadderM8rix Industrial - endast för utvändig användning.

På undersidan av plattan finns metallgrepp som håller säkerhetsanordningen på plats vilket förhindrar glidning på markytan. Det finns även metallgrepp på ovansidan av plattan som håller stegens ben på plats och förhindrar dem från att glida.

Pris: 1295kr + frakt (inkl moms)

Ring 054833238 eller skicka mail till info@lavamus.se för att beställa en ladderM8rix


Det är utsidan som räknas

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!