Fönsterputs

Kontakta oss för mer information!

VILL DU ALLTID HA RENA FÖNSTER?

Lavamus erbjuder fönsterputs åt både företag och privatpersoner. Vi putsar alla typer av fönster på hus, lägenheter, affärer, byggnader och kontor -stora som små. Självklart putsar vi alltid till bästa resultat med ultrarent vatten som är det mest miljövänliga alternativet. Tvättning av spröjs, fönsterbleck och fönsterkarmar ingår alltid när vi putsar dina fönster.

Du kan antingen teckna vårt mycket fördelaktiga och uppskattade abonnemang på utvändig fönsterputs eller boka oss på engångsbasis. Du kan teckna vårt abonnemang med den frekvens som du vill. Våra kunder väljer att få sina fönster putsade på abonnemang för att säkerställa att deras fönster alltid ser rena och fina ut. Det är dessutom prisvärt och ligger på en låg månadskostnad. Vi putsar dina fönster så länge som vädret tillåter men tack vare vår speciella metod med ultrarent varmt och kallt vatten kan vi putsa även när det är minus.

Vi tar med allt vi behöver så ingen behöver vara hemma. Du har ingen bindningstid utan kan enkelt säga upp ditt abonnemang.

Vi tvättar även Glasräcken.


Det är utsidan som räknas

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!